Första i år!

Huj! Första inlägget sedan 2014….. Ja, så kan det bli när man inte skriver resultat ”överallt” 😉 Det fick ju räcka med att det står på NEWS på hemsidan, kom jag fram till. Det är ju skoj, men det är ju ofta många resultat under högsäsong 😀 Och det tar en del tid att skriva 😛

Nå, vi är igång med träningen igen efter kastrationen 🙂 Orka går nästan ”fullt ut” nu. Det som ska till är riktad fys-träning, med våra pass med skritt + sökslag/budföring i terräng + budföringar på mjuk stig i ett och samma pass. Hon får bollkast i samband med riktnings- och framslagsträning under vissa promenader, vi skrittar i terräng och kör inkallningar på skogsstigarna, men inte allt i rad och under samma promenad än.
Sök har vi tränat ett par pass – med skallmarkeringar – går fint 🙂 Spårat har vi gjort litegrann och lydnad har det blivit både inne och ute. Uppletande också förstås.

Idag har det fötts valpar hos Stina och vi har bestämt att jag tar en valp nu, istället för efter ”Harrys” sperma. Jag har ju tänkt att använda Baccus/Bruno och det får räcka. De har ”Harry” till farfar. Så en kille kommer att delägas och bo hos Malin Fors 🙂 Vi tränar en del ihop, så jag kommer att få se killen ofta 😀 Han är efter finske ”Keiko” – pappan till min X-kull & Busligans Inka. Inka har bl.a. Ettras pappa bakom sej och Vickulas Joo-Då.

Valpar här då?! Jo, vi väntar på att Pirayas progesteron ska stiga. Hon är seg 😉 Det borde bli inseminering i slutet av denna vecka. Spännande!!!

Fia 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s